top of page

NESTJE 2023/2024

Hoera! Shari is 27 december 2023 bevallen van 8 kittens. Een heerlijke beestenboel in huis!
Momenteel (14-02-2024) zijn er nog 3 kittens beschikbaar. De kittens mogen in de eerste helft van april verhuizen. Lees verder op deze pagina en kijk voor meer informatie over mijn werkwijze op deze website. Stuur een mailtje met uitgebreide info jezelf/jouw gezin met naam en telefoonnummer naar catteryincordemeo@gmail.com bij interesse.

Nestjes: Tekst
Kittens Cattery In Corde Meo.heic

NESTJE 2023/2024

Tussen Kerst en Nieuwjaar, op 27 december 2023, beviel Shari van 8 kittens. Een prachtig nest, helemaal gezond! Wat een zege! Ik ben enorm dankbaar!

De periode waarin de kittens geboren zijn, is de periode van licht. Lichtjes in je Kerstboom, vuurwerk met Nieuwjaar. Daarom is het thema voor de namen van dit nest licht

Hieronder stel ik de prachtige lichtjes, die Shari ons bracht, aan jullie voor.

Nestjes: Mannetjes
Nestjes: Mannetjes

NESTJE 2023/2024

Een prachtig, gezond en ontzettend groot nest! Ze amuseren zich met elkaar en zijn tegelijkertijd ook enorm mensgericht. 

Elke ochtend begroeten ze me met veel geluid. Knuffels zijn er in overvloed en het is een live tv-show om ze te zien spelen met zijn allen. Ik geniet ervan met volle teugen!


Momenteel nog beschikbaar (14-02-2024): Ziva, Lux en Ryo. 

Ziva en Lux zijn ontzettend actief en zou ik graag samen zien verhuizen. Zo kunnen ze met elkaar spelen om vervolgens hun gezinsleden te overladen met knuffels!

Ryo is iets rustiger van aard. Eenmaal op dreef, speelt hij uitgebreid. Hij ligt ook graag bij je te slapen en kan dit gedurende lange periode volhouden. Hij mag bij een andere kat wonen en zou ook goed alleen kunnen wonen.

Luca In Corde Meo_edited.jpg

LUCA

GERESERVEERD​

Bodhi In Corde Meo.heic

BODHI

GERESERVEERD

Ryo In Corde Meo.heic

RYO

BESCHIKBAAR

Ziva In Corde Meo.heic

ZIVA

BESCHIKBAAR

Lux In Corde Meo.heic

LUX

BESCHIKBAAR

Ella In Corde Meo.heic

ELLA

GERESERVEERD

Jair In Corde Meo.heic

JAÏR

GERESERVEERD

Louen In Corde Meo.heic

LOUEN

GERESERVEERD

Kittens Cattery In Corde Meo 2022

NESTJE 2022

Dit jaar was het zo ver: het eerste nestje van Cattery In Corde Meo werd geboren! Op 24 juli 2022 beviel Shari van 6 gezonde kittens. Ik kan mijn geluk niet op! Het nestje bestaat uit 4 poesjes en 2 katertjes. Het thema voor de namen is het sterrenstelsel. Hieronder stel ik de knapperds aan jullie voor.

Nestjes: Mannetjes

NESTJE 2022

Een prachtig nest met stuk voor stuk unieke kittens. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal ontzettend sociaal en knuffelig zijn! De een is wat actiever dan de ander. Omdat karakters een beetje verschillen zoek ik de perfecte match per kitten.

Update: Alle kittens hebben een liefdevol huis gevonden. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik hun geweldig lieve nieuwe baasjes heb gevonden!

Castor In Corde Meo

CASTOR

GERESERVEERD

Mira In Corde Meo

MIRA

GERESERVEERD

Ceres In Corde Meo

CERES

GERESERVEERD

Maia In Corde Meo

MAIA

GERESERVEERD

Sedna In Corde Meo

SEDNA

GERESERVEERD

Altair In Corde Meo

ALTAIR

GERESERVEERD

Nestjes: Mannetjes
bottom of page